Mobilselskaber

Vidste du, at der er over 80 forskellige mobile teleselskaber i Danmark? Det både lyder og er rigtigt meget i forhold til, at Danmark er et relativt lille land. Det gør også, at det kan være svært at finde rundt i de mange udbud.

På denne side kan du få en oversigt over en række forskellige selskaber i Danmark, som udbyder mobiltelefoni. Ved at vælge ét eller flere af disse firmaer nedenfor kan du få en oversigt over de pt. gældende priser for hver enkelt samt læse lidt mere af deres firmaprofil.

Billigste mobilselskab

I forhold til hvad det billigste mobilselskab er, er det svært at svare på i generelle termer, fordi det både afhænger af dit individuelle tale- og dataforbrug, hvilke features du ønsker til dit produkt, og hvorvidt du ønsker et abonnement, hvor der følger en ny telefon med som del af aftalen.

Rent prismæssigt er allerbilligste selskab lige nu Oister med pakken ”1 times tale” (tryk på Oisters logo i gitteret ovenfor for at få mere at vide). Der får man, som navnet antyder, 1 times taletid + 1 GB data for i alt 59 kr. om måneden. Der er fri SMS, MMS, og så er det gratis at ringe til andre Oister mobiler.

Det er altså pakken til dig, det ønsker det helt basale – en smule taletid, en mindre mængde data og fri sms og mms. Man får det ikke billigere rent pakkemæssigt.

Men snakker man bare en lille smule mere end det, kan det sagtens betale sig at opgradere til en af de større pakker. Ovenstående tilbud svarer til, at man betaler omkring 1 kr. per talt minut, hvis man bruger det hele. Hvorimod deres 5 timers tale til 99 kr. svarer til 0,33 kr. per minut og 5 gange så meget tid i pakken for blot 40 kr. mere.

Derfor: Gør op med dig selv, hvad der bedst passer til dit forbrug.