Hvilken iPhone skal du vælge? – Her er svaret

Er du i tvivl om hvilken iPhone du skal vælge og hvad forskellen egentlig er på de forskellige iPhones? Så kan du kigge med nedenfor, hvor du får en guide til, hvilken iPhone der er bedst for dig.

iPhone 6 bliver i øjeblikket sprøjtet ud af butikkerne og konkurrenterne kan slet ikke følge med i denne succes. Der er efterhånden gået epidemi i, at få den nyeste af den nyeste iPhone med det samme den udkommer.

iPhone 6

En iPhone 6 er en stor smartphone, uanset om det er med eller uden plus. Ved siden af en iPhone 6 ser de tidligere modeller meget små ud. De er så store, at de er meget besværlige at håndtere med blot én hånd. Man kan ikke nå fra top til bånd med tommelfingeren. Dog har man lavet en funktion på iPhone 6, hvor indholdet på skærmen bliver sænket, så du kan betjene den med én hånd.

Hvis du overvejer en iPhone 6 plus, så skal du selvfølgelig overveje den store skærm. Denne iPhone er meget stor i forhold til alle tidligere modeller og kan være svær at håndtere. Dog er den genial til at overskueliggøre websites og håndtering af mails. Den kan f.eks. bruges til online spil og er genial med den store skærm til dette formål.

Forskellen på en iPhone 6 og 5

Man kan godt sige, at en iPhone 6 er en finjusteret iPhone 5. Generelt er telefonen blevet hurtigere, med et bedre kamera og længere batteritid. Der udover er designet blevet tyndere og selvfølgelig større. Det er dog batteritiden der er meget bemærkelsesværdig, da den kan holde meget længere end de tidligere modeller.

Hvilken skal du vælge?

Har du på nuværende tidspunkt en iPhone 5, så skal du kun opgradere, hvis du synes det er fedt at være med på det seneste nye, eller hvis du ønsker en større skærm. Har du på nuværende tidspunkt en iPhone 4, så kunne det være en god ide, at købe en 5’er, da den er lidt større og er en bedre udgave.

Generelt er det svært at vurdere, hvilken iPhone der er bedst. Men hvis du gerne vil være med på det nye, så skal du gå efter en iPhone 6. Hvis du synes skærmen er for stor på den, så er en iPhone 5 også et rigtig godt valg.