Find vej igennem internetjunglen

Det kan være uhyre svært, at finde ud af, hvilken type internet, som passer til nøjagtigt dit hjem og dit streaming behov. Vi har et par gode råd til dig, der er ude efter ny internetudbyder.

Søg aktivt informationer

Der findes et utal af internetudbydere i Danmark. De vil alle underbyde hinanden med de bedste priser og de højeste megabit. Prøv at tale med dine naboer, eller venner i opgangen. Hvad har de af internetforbindelse og hvor meget de bruger gennemsnitligt pr. måned. Det giver dig et billede af, hvor meget du højst sandsynligt selv har brug for. Du kan også læse guides om bredbånd og internetforbindelser generelt, på bredbaandsguiden.dk.

Saml bredbånd og mobiltelefoni

En rigtig god idé er, at finde en udbyder, som kan tilbyde både internet og mobilabonnement til dig. Det sparer dig for betalingsomkostninger, men giver dig også større mulighed for at kunne få markedets bedste pris. Der er efterhånden et stort udvalg af internetudbydere, som også tilbyder mobilt bredbånd ved siden af mobilabonnementet. Alt efter hvor meget du streamer og generelt bruger dit internet i dagligdagen. Hvis du er i tvivl om dit nuværende mobilabonnement også udbyder internet, kan du altid ringe til deres kundeservice. De vil hellere end gerne hjælpe dig.

Vær’ opmærksom på hastigheden

Når du har fundet den rigtige internetudbyder og du har fået installeret router derhjemme, skal du huske at holde øje med hastigheden af dit internet, jævnligt. Mange internetfirmaer tilbyder en høj hastighed i dit område, uden at kunne garantere dette. Det kan være grundet mange kunder i samme område, eller noget helt andet. Hold øje med den hastighed du betaler for, så du ikke risikerer at kaste penge ud af vinduet.